Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ης 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας (Ορθή Επανάληψη)

Εγκρίνεται για το σχολικό έτος 2022-2023 η υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αναφέρονται στη με αρ. πρωτ. 3769/06-02- 2023 Απόφαση Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας (Ορθή Επανάληψη). Τα προγράμματα, τα οποία έχουν εγκριθεί με το ανωτέρω (β) σχετικό, θα εφαρμοστούν στην περιοχή ευθύνης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας  Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας από τους/τις Ιατρούς, Επαγγελματίες Υγείας κ.ά. που περιλαμβάνονται στους πίνακες της ανωτέρω Απόφασης, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

1. Τα προγράμματα να υλοποιούνται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο με αρ. πρωτ. Φ.2.1/ΕΧ/60156/124677/Δ7/11-10-2022 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. μετά από σχετική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και τη σύμφωνη γνώμη του/της Διευθυντή/τριας της σχολικής μονάδας. 

2. Τα προγράμματα 6-10 που αφορούν στη σεξουαλική αγωγή να πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους γιατρούς, με συγκεκριμένη για αυτά τα προγράμματα δήλωση γονέων, παρουσία του εκπαιδευτικού της
τάξης, με σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων Συντονιστών/Συντονιστριών Εκπαιδευτικού Έργου των οικείων ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και υλικό εγκεκριμένο από το Ι.Ε.Π. .

ΑΠΟΦΑΣΗ 6ης ΥΠΕ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΑΙΘ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

Tags: , ,