Έγκριση διεξαγωγής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος-Φεστιβάλ με τίτλο: «ΝΕΟΙ ΟΜΗΡΙΔΕΣ»

Απαντώντας στο από 31-05-2022 έγγραφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, που αφορά την έγκριση εκπαιδευτικού προγράμματος – Φεστιβάλ με τίτλο: «ΝΕΟΙ ΟΜΗΡΙΔΕΣ, 2022- 2023», και λαμβάνοντας υπόψη το υπ΄ αρίθμ. 67/15-12-2022 Απόσπασμα Πρακτικού του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνουμε το εν λόγω Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα –Φεστιβάλ το οποίο είναι βασισμένο στα Ομηρικά έπη και διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, διαμέσου της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Στυλιανής Τσιροπινά Φιλoλόγου-Θεατρολόγου, σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Βροντάδου Χίου. Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικών μονάδων της χώρας και ελληνικών σχολείων του εξωτερικού, για το σχολικό έτος 2022-2023.

Αναφορικά με τις μετακινήσεις των μαθητών/τριών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ισχύει η υπ΄αρίθμ. 20883/ΓΔ4/12-2-2020 ΥΑ (Β΄ 456) με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».

Σημειώνεται ότι η μετακίνηση και η συμμετοχή των σχολικών μονάδων στο εν λόγω Φεστιβάλ θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται η Προκήρυξη του Φεστιβάλ.

Για να δείτε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

Tags: , , ,