mainlogoYPAITH

logoOpt3 02  

 

Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη 

Γνωμοδότηση σχετικά με αίτημα του Συλλόγου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Χαμόγελο του Παιδιού» για την έγκριση του 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο: “7α YouSmile Awards”

Εγκρίνεται η διεξαγωγή του 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο « 7α YouSmile Awards» με θέμα: «Πράξεις και πρωτοβουλίες μαθητών (σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο), που είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό τους περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες» και ο οποίος απευθύνεται στους μαθητές και τις μαθήτριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίου-Λυκείου) Εκπαίδευσης, Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης, όλων των σχολικών μονάδων της χώρας, για το σχολικό έτος 2022-2023, όλων των σχολικών μονάδων της χώρας, για το διδακτικό έτος 2022-2023 με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η γνωστοποίηση της προκήρυξης του διαγωνισμού να στοχεύει στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση των μαθητών και των μαθητριών και όχι αποκλειστικά και μόνο στη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.
  • Η συμμετοχή των σχολικών μονάδων και των μαθητών/μαθητριών στον διαγωνισμό να είναι προαιρετική και να απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων.

Η όλη διενέργεια του διαγωνισμού θα υλοποιηθεί με ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων μαθητών/μαθητριών.».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Φορέα διοργάνωσης του διαγωνισμού στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Υπεύθυνη Επικοινωνίας κα Γεωργία Τσάγκα).

Για να διαβάσετε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Ημερολόγιο

No event in the calendar

Ημερολόγιο

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30