Γνωμοδότηση σχετικά με το αίτημα του Φορέα «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» για έγκριση διεξαγωγής του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «Βιώσιμη τροφή - Βιώσιμος πλανήτης. Γίνε η ΑΡΧΗ!»

Απαντώντας στο με αρ. πρωτ. 64868/31-5-2022 έγγραφο του φορέα «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» που αφορά σε αίτημα έγκρισης διεξαγωγής του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «Βιώσιμη τροφή-Βιώσιμος πλανήτης. Γίνε η ΑΡΧΗ!», σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 65/08-12-2022 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνουμε τη διεξαγωγή του εν λόγω διαγωνισμού ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές/τριες Ε’ και Στ’ δημοτικού, και όλων των τάξεων γυμνασίου και κάθε τύπου λυκείου, γενικής εκπαίδευσης, όλης της χώρας, για το σχολικό έτος 2022-2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Φορέα «Ορίζοντες»: http://www.horizontes4all.org ή να επικοινωνούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην  ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Υπεύθυνη Επικοινωνίας κ. Ευγενία Γκορτσίλα.

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

 

Tags: , ,