mainlogoYPAITH

logoOpt3 02  

 

Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη 

Έγκριση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «Χαρτογραφώντας την Προσβασιμότητα. Μπορεί ο συμμαθητής μου με αμαξίδιο να έρθει στο σχολείο;» για το σχολικό έτος 2022- 23

Απαντώντας στο από 31-5-22 έγγραφό σας, σχετικά με το αίτημα έγκρισης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «Χαρτογραφώντας την Προσβασιμότητα. Μπορεί ο συμμαθητής μου με αμαξίδιο να έρθει στο σχολείο;» για το σχολικό έτος 2022-2023, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές/τριες Α/θμιας και Β/θμιας Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης όλων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της χώρας και της ομογένειας, σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με το υπ’ αρ. 45/25-8-2022 απόσπασμα πρακτικού του Δ.Σ του Ι.Ε.Π, το αίτημά σας γίνεται αποδεκτό. Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώνεται από την SPOTLIGHT ON INNOVATION, ΑΜΚΕ και θα πραγματοποιηθεί τηρώντας απαρέγκλιτα τις εκάστοτε οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την προστασία από τον κορονοϊό COVID-19 και σύμφωνα με τις εξής προϋποθέσεις:

1. Η συμμετοχή των μαθητών/ητριών στο εν λόγω πρόγραμμα να είναι προαιρετική και να πραγματοποιείται με τη σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων και Διδασκουσών, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην κείμενη νομοθεσία για τις διδακτικές/εκπαιδευτικές επισκέψεις και εκπαιδευτικές εκδρομές. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η μη παρακώλυση του σχολικού προγράμματος και η ασφάλεια των μαθητών/μαθητριών.

2. Η συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα να γίνεται με την ενυπόγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων τους.

3. Να τηρείται το θεσμικό πλαίσιο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων μαθητών/μαθητριών, εκπαιδευτικών και γονέων/κηδεμόνων, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, και να μην επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η βιντεοσκόπηση και η μαγνητοφώνηση μαθητών και μαθητριών.

4. Να μην προκύπτει από τη δράση με οποιαδήποτε τρόπο άμεση διαφήμιση εταιριών/προϊόντων/φορέων/υπηρεσιών.

5. Η υλοποίηση του προγράμματος να μην ξεπερνά τις τέσσερις (4) διδακτικές ώρες.

6. Η χρήση του εκπαιδευτικού υλικού να διατίθεται δωρεάν και να είναι ελεύθερο προς χρήση στους/στις εκπαιδευτικούς.

7. Η δέσμευση των συντελεστών ότι θα αποστείλουν στο ΙΕΠ με την ολοκλήρωση του προγράμματος τον πλήρη φάκελο αξιολόγησης της παρέμβασης/εκπαιδευτικού προγράμματος.

8. Η δέσμευση των συντελεστών ότι στην περίπτωση έγκρισης του ανωτέρω υλικού από το Υ.ΠΑΙ.Θ., δεν θα πραγματοποιηθεί μελλοντική εμπορική του διάθεση με την αναφορά της συγκεκριμένης έγκρισης του Υ.ΠΑΙ.Θ.

9. Να μην συνδέεται ο εν λόγω διαγωνισμός με άλλα προγράμματα και διαγωνισμούς που υλοποιεί ο συγκεκριμένος ή άλλος φορέας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον διοργανωτή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέσω της επικαιροποιημένης ιστοσελίδας https://mapcompetition.gr/ και https://spotin.org/

Για την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Ημερολόγιο

No event in the calendar

Ημερολόγιο

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30