mainlogoYPAITH

logoOpt3 02  

 

Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη 

Νέα

Ενημέρωση σχετικά με την ένταξη των εκπαιδευτικών επισκέψεων στις ζώνες επίσκεψης στους Αρχαιολογικούς Χώρους και τα Αρχαιολογικά Μουσεία που εφαρμόζουν ηλεκτρονικό εισιτήριο

Σας διαβιβάζουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ του με αρ. πρ. ΟΔΑΠ/ΓΔ/ΑΤΠΑΠ/5493/22-03-2024 εγγράφου του Αυτοτελούς Τμήματος Παρακολούθησης και Ανάπτυξης Πόρων του Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων του Υπουργείου Πολιτισμού, με θέμα «Ένταξη των εκπαιδευτικών επισκέψεων στις ζώνες επίσκεψης στους Αρχαιολογικούς Χώρους και τα Αρχαιολογικά Μουσεία που εφαρμόζουν ηλεκτρονικό εισιτήριο» που απεστάλη στην υπηρεσία μας.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την Υπ.αρ. πρωτ. ΟΔΑΠ/ΓΔ/ΑΤΠΑΠ/5493, από 1/4/2024 η έκδοση των εισιτηρίων εισόδου στους Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία που εφαρμόζουν ηλεκτρονικό εισιτήριο, γίνεται από τις ίδιες τις σχολές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, μέσω του https://hhticket.gr/ και σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες οδηγίες.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων του Υπουργείου Πολιτισμού:

• Κανένα σχολείο δεν θα μπορεί να εισέλθει στους Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία που εφαρμόζεται ηλεκτρονικό εισιτήριο αν δεν έχει κλείσει τα εισιτήρια του μέσω του https://hhticket.gr/ και εφόσον έχει επιλέξει ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης του.

• Η ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. που εξυπηρετούσε τις σχολικές εκδρομές πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας έχει καταργηθεί.

• Λειτουργεί κέντρο υποστήριξης στο νούμερο 2107000740, επιλογή 3 ειδικά για τις σχολικές κρατήσεις, εναλλακτικά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα https://hhticket.gr/ και συγκεκριμένα στο link https://hhticket.gr/tap_b2c_new/greek/tap.exe?PM=SUPPORT και πατώντας <> να στέλνουν το οποιοδήποτε αίτημα τους.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, προκειμένου να ενημερωθούν οι σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς σας.

ΑΠΟΦΑΣΗ

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Ημερολόγιο

No event in the calendar

Ημερολόγιο

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31