Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019

Ο “ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ” είναι ένα καλλιτεχνικό βιβλίο με είκοσι παιδικά ποιήματα της Ελευθερίας Τζιάλλα Μάντζιου που τις σελίδες του φιλοτέχνησε η ίδια.
Είναι μελοποιημένα από το μουσουργό Γεώργιο Χ. Χλίτσιο.
Συμμετέχουν μέλη της χορωδίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π. Τ. Δ.Ε.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων.
Είναι γραμμένο για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.

problemSolving19

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την διεξαγωγή του “1oυ Διεθνές Συνεδρίου για τις Στρατηγικές Επίλυσης Ψυχο-Παιδαγωγικών Προβλημάτων: Ψυχολογία, Παιδαγωγική και Συναφείς Επιστήμες δημιουργούν “γέφυρες γνώσης” για τη διεπιστημονική αντιμετώπιση προβλημάτων παιδιών και εφήβων” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο “Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του “ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”, από τις 12 έως τις 13 Απριλίου 2019.
Είναι μια επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνεται από την HELLENIC INTERNATIONAL SCIENTIFIC INSTITUTEAMFIKTIONIES, υπό την αιγίδα της “Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας”, με την επιστημονική συνεργασία του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, “Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης”, του Ψυχιατρικού Τμήματος Παιδιών και Εφήβων του “Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης” και του Τομέα Κοινωνικής Συνοχής, Προσφύγων και Μεταναστών της “Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ελλάδα”.
Το επίσημο site του Συνεδρίου είναι το https://www.pppss.eu/el/ το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε για περαιτέρω πληροφορίες.

Επισυνάπτεται η αφίσα του συνεδρίου.

Κατηγορία Αρχείο Συνεδρίων