Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αρχείο Συνεδρίων (231)

idrymaBouylhs

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους - Αρχεία Νομού Σάμου διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σάμου με θέμα «Τρεις ιστορικές εκδόσεις για τη Σάμο. Μία συνομιλία για την Ηγεμονία και τον ρόλο της προσωπικότητας στην Ιστορία».

EkpaideytikoSynedrio 4 5 11 12 6 2016

Το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν Εκπαιδευτικό Συνέδριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα:

«Μελετώντας την Ιστορία της Ανατολικής Μεσογείου:
Σταθμοί σε ένα ταξίδι από την αρχαιότητα έως σήμερα».

13hDolofoniaLamprakh small

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, συμμετέχει στη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO (Περίπτερο 15, Stand 14).

elife2016

Σας γνωστοποιούμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο διοργανώνει το 5ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο eLife 2016. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 23 έως και 26 Ιουνίου 2016 στη Λίμνη Πλαστήρα και μπορούν να το παρακολουθήσουν, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, καθώς και μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού και Γυμνασίου.

1oOptikoakoustGrammatismos

H Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας και το Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. συνδιοργανώνουν στις 24, 25 & 26 Ιουνίου 2016 στη Θεσσαλονίκη το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή με τίτλο «Οπτικοακουστικός γραμματισμός στην εκπαίδευση».

Τελευταία τροποποίηση στις 9-05-16, 14:29

8oMa8htikoSynedrioPlhroforikhs

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής σε συνεργασία με το Ίδρυμα "Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας" ΝΟΗΣΙΣ και το Σωματείο "Φίλοι του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης"

σας προσκαλούν στο 8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

την Τρίτη 19 Απριλίου και ώρα 9.30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο "Ν. Οικονόμου" στο ΝΟΗΣΙΣ.

EEEa

Η Ελληνική Εταιρεία Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης (Ε.Ε.Ε.Α.) διοργανώνει Συνέδριο με θέμα: «Αξιολόγηση των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών: σύγχρονες τάσεις, διλήμματα και προοπτικές»Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαΐου 2016 στην Αθήνα, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

oikonomikoEpimelhthrioElladas

Σας γνωστοποιούμε ότι το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η θέση και η προοπτική της Οικονομικής Επιστήμης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου 2016 στην Αθήνα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Ακαδημίας 7, 8ος όροφος), και ώρες 10.00-14.00.

Diktatoria exofyllo 1

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και ο Δήμος Ιωαννιτών διοργανώνουν έκθεση με τίτλο «Σκοτεινή επταετία, 1967-1974: η δικτατορία των συνταγματαρχών» στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στις 19:30.

ekdhlwshBrabeushs Kypros 15 4 2016

Η Διεύθυνση Α΄θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, το Μορφωτικό Γραφείο Κυπριακής Πρεσβείας "Το Σπίτι της Κύπρου", η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και το Υπουργείο Μακεδονίας & Θράκης σας προσκαλούν στην εκδήλωση βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό "Κύπρος: 1974-2015, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ".

Τελευταία τροποποίηση στις 5-04-16, 14:41