Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αθήνα - Με επιβάρυνση


Ανάρτηση πληροφοριών σχετικών με εκπαιδευτικές επισκέψεις από τη Γενική Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η ανάρτηση πληροφοριών σχετικών με εκπαιδευτικά προγράμματα/δραστηριότητες Μουσείων και λοιπές προτάσεις φορέων στην ιστοσελίδα e-yliko έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν ισοδυναμεί με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δεδομένου ότι δεν έχει ελεγχθεί η ποιότητα και το περιεχόμενο των προγραμμάτων αυτών ούτε η ασφάλεια των χώρων στους οποίους διεξάγονται.

Team Magma 2

Η TEAM MAGMA δημιουργεί και υλοποιεί Εκπαιδευτικά Προγράμματα Θετικών Επιστημών που αποτελούν ένα καινοτόμο σύστημα εκπαιδευτικών & ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και στηρίζονται στους άξονες των Νέων Διαθεματικών Προγραμμάτων Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.

Α) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ  “Magma Adventure

(Ανάπτυξη & Καλλιέργεια της Λογικο-Μαθηματικής Σκέψης)

Τα παιδιά ξεφεύγουν από τα υπολογιστικά και μηχανιστικά μαθηματικά και αναπτύσσουν με πολυαισθητηριακό τρόπο τη σκέψη τους γύρω από μαθηματικές έννοιες με έναν τρόπο δημιουργικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό.

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

1) «Η εποχή των δεινοσαύρων»,  Α΄ -  Β΄ τάξεις

2) «Μυστήριο στην Αρχαία Αίγυπτο»,  Γ΄-  Δ΄ τάξεις

3) «Ο ντέντεκτιβ Black and White και τα χαμένα διαμάντια»,  Ε - ΣΤ΄ τάξεις

Β) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  “Magma Science

Οι μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με δοκιμασίες και πειραματικές διαδικασίες, επιλύουν  προβλήματα, εμπλέκονται με φυσικές έννοιες, καλλιεργούν τον επαγωγικό τρόπο σκέψης και τη δημιουργικότητά τους.

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

1) «Το τελευταίο μήνυμα του Einstein»,  Ε΄- ΣΤ΄ τάξεις

2) «Αποστολή στο Διάστημα» STEM*,  Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξεις

*( Science, Technology, Engineering & Mathematics)

Γ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ  “Magma Explorers

Οι μαθητές γίνονται «εξερευνητές», γνωρίζουν γεωγραφικά, πολιτισμικά και πολιτιστικά στοιχεία από άλλες περιοχές του πλανήτη και μέσα από δοκιμασίες, γρίφους και προκλήσεις κατακτούν έννοιες και αποκτούν γνώσεις που αποτελούν βασικούς στόχους του μαθήματος της Γεωγραφίας.

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

1)  «Μικροί Εξερευνητές»,   B΄ – Γ΄ τάξεις

2) «Εξερευνώντας την Ελλάδα»,   Δ΄ - ΣΤ΄ τάξεις

3)  «Εξερευνώντας τον Κόσμο»,  Ε΄ – ΣΤ΄ τάξεις Δημοτικού

Ώρες υλοποίησης Προγραμμάτων:  Καθημερινά  9 π. μ. & 11 π. μ. ή κατόπιν συνεννόησης

Μέγιστος αριθμός συμμετοχής*:  Α΄-Β΄ τάξεις 60 μαθητές,   

                                                              Γ΄- ΣΤ΄ τάξεις 72 μαθητές (*χωρισμένοι σε ολιγομελείς ομάδες)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:  http://www.team-magma.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα προγράμματα δείτε εδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 26-09-18, 11:42

metaixmio

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν εκπαιδευτικούς και μαθητές να επισκεφθούν τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) και να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα ή να παρακολουθήσουν τις θεατρικές παραστάσεις που διοργανώνουν για μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου και πραγματοποιούνται, κατόπιν συνεννόησης, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9:15 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Παράλληλα με τα προγράμματα, τα παιδιά μπορούν επιπλέον να απασχοληθούν στους χώρους του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ και του βιβλιοπωλείου, κάνοντας διάλειμμα στο αίθριο και ξεφυλλίζοντας παιδικά βιβλία στο βιβλιοπωλείο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

 

Biologia Fysiki Ximeia

Βιωματικό εργαστήριο πειραμάτων για παιδιά

Η επιστημονική ομάδα   δημιουργικής έκφρασης  «Στην αυλή της Φυσικής , Χημείας , Βιολογίας» παρουσιάζει μια σειρά από διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες για μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού.

Τα παιδιά κατανοούν το φυσικό περιβάλλον μέσα από το παιχνίδι, συμμετέχοντας ενεργά σε πειράματα και σε διασκεδαστικές και δημιουργικές δράσεις.

Τα προγράμματα υλοποιούνται σε 2 γνωστικά επίπεδα, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

1ο επίπεδο: Νήπια/Παιδικοί Σταθμοί

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο αρχείο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

 2ο επίπεδο: Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο αρχείο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να υλοποιούνται στο χώρο της σχολικής μονάδας.

Είναι διάρκειας 90’- 120’ (με 10΄διάλειμμα)

Αριθμός μαθητών έως 30

Επικοινωνία:

Χάρης Καβακάκης, ΜSc Φυσικός

Τηλέφωνα :6977 922305 – 210 9928697

E mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ για δημοτικά και εδώ για νηπιαγωγεία.

 

kivotos pic 18 19Η "ΚΙΒΩΤΟΣ, Παιδικές Υποθέσεις" διανύοντας τον 15ο χρόνο στον χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης επιμορφωτικών προγραμμάτων & υπηρεσιών για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, σας παραθέτει την ακόλουθη λίστα προτάσεων για τις εκδρομές που θα προσφερθούν την σχολική περίοδο 2018-2019, με οικονομική επιβάρυνση, για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία Νομού Αττικής (δημόσια & ιδιωτικά).

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

 

 

 

Ilida

O Πολιτιστικός Σύλλογος «ΗΛΙΔΑ – ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» πραγματοποιεί τα παρακάτω εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα για μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων:

«Παίζοντας με τις νότες και τους ήχους – Μικροί μουσικοί»

«Το πέταγμα της Μέλισσας»

«Από τον κόκκο του κακάο στη σοκολάτα – Εργαστήρι σοκολάτας»

«Μικροί μάγειρες και υγιεινή διατροφή»

«Πλάθω τον πηλό… με τα χέρια μου τα δυο»

«Ο δρόμος από το σιτάρι στο ψωμί»

«Παίζουμε ανασκαφή»

Ο σκοπός αυτών των εκπαιδευτικών δράσεων είναι η καλλιέργεια και η διάδοση της λαϊκής μας παράδοσης, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής και του παραδοσιακού ελληνικού τρόπου ζωής και διατροφής.

Τα προγράμματα υλοποιούνται μέσα στο χώρο του σχολείου και είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα και δομημένα σύμφωνα με τις ηλικιακές ομάδες των παιδιών.                                                                                                                                        Μέσα από βιωματικές αναπαραστάσεις, παιχνίδια ρόλων (δραματοποίηση), δημιουργική έκφραση μέσα από την τέχνη και την μουσική , χρήση πλούσιου εποπτικού υλικού (φωτογραφίες, αντικείμενα , παραδοσιακά εργαλεία), επιτυγχάνεται η διατήρηση ενδιαφέροντος από τα παιδιά και η αποτελεσματικότερη πρόσληψη πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

 

 

Drasis camp

Τα STEAMCenters είναι εκπαιδευτικά κέντρα διαπνεόμενα από τη σύγχρονη παιδαγωγική θεωρία του Gardner, σχετική με τους πολλαπλούς τύπους νοημοσύνης. Στόχος του κέντρου είναι η ολιστική προσέγγιση στην εκπαιδευτική διαδικασία συνεπικουρώντας στο έργο του σύγχρονου σχολείου.
Σας προσκαλούμε λοιπόν στα ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων. Στόχος των εργαστηρίων είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία και τις τέχνες.
Εργαστήρι Εκπαιδευτικής Ρομποτικής S|T|E|A|M
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
Στόχος: Εισαγωγή στον προγραμματισμό μέσα από κατάλληλες εκπαιδευτικές πρακτικές που αφορούν στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, στη χρήση εκπαιδευτικών αντικειμένων
Διάρκεια εργαστηρίου: 2 ώρες
Τάξεις: Α’-Β’-Γ’-Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄Δημοτικού
Αριθμός μαθητών: έως 50

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Fos stin texni

Το εργαστήρι κεραμικής λειτουργεί από το 1986 και οργανώνει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα, σχεδιασμένα για νηπιαγωγεία, και δημοτικά που βασίζονται στην αρχή της βιωματικότητας.

Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την δημιουργική έκφραση των παιδιών γνωρίζοντας την κεραμική του αρχαιοελληνικού πολιτισμού , της λαϊκής μας παράδοσης αλλά και την κεραμική των νεότερων χρόνων (μοντέρνα κεραμική ) . Τα παιδιά θα γνωρίσουν από κοντά την κεραμική τέχνη μέσα από ένα παιχνίδι αναζήτησης και δεξιοτήτων ,με την βοήθεια της φαντασία τους και την έμπειρη καθοδήγησή μας ,δημιουργούν τα δικά τους έργα.

Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα για τμήματα μέχρι 50 παιδιά ,μπορούν να πραγματοποιηθούν και στο χώρο του σχολείου, οργανωμένα από εμάς με εργαλεία και υλικά , έτσι τα παιδιά δεν χρειάζονται να μετακινηθούν. Τα προγράμματα μπορούν να προσαρμοστούν στον χρόνο της διδακτικής ώρας. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Politistico Parko

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ  στην Κερατέα είναι ένας καταπράσινος χώρος 25.000 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα. Μέσα στο Πάρκο βρίσκεται υπαίθριο Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας, το οποίο είναι διαμορφωμένο σαν ένα παραδοσιακό χωριό, όπου στην πλατεία του αναβιώνει μια γραφική αγορά με τα εργαστήρια όλων των παλιών επαγγελματιών.

Στο χώρο του Πάρκου, συναντά κανείς αμπελώνες και μονάδες οινοποίησης, ελαιώνες και παραδοσιακές μονάδες εξαγωγής ελαιολάδου, σιτοβολώνες, αλώνια, έναν αρχοντικό νερόμυλο, έναν θολωτό ξυλόφουρνο, βοτανόκηπους και πλήθος άλλων εκθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Parko Deinosauron

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ δραστηριοποιείται περισσότερο από μια δεκαετία στο χώρο του σχεδιασμού και υλοποίησης βιωματικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων με σκοπό τη γνωριμία των παιδιών με την λαογραφία του τόπου μας, το περιβάλλον, την διατροφή και τον πολιτισμό, ώστε μέσα από τη γνώση του παρελθόντος, να διαμορφωθούν οι ενεργοί πολίτες του αύριο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Η Εποχή των Δεινοσαύρων»

Η έκθεση και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ» απευθύνεται σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και είναι εκπαιδευτικού περιβαλλοντικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Τελευταία τροποποίηση στις 5-09-18, 09:45

perivoli e yliko 2018 19

Σε ένα χώρο 4 στρεμμάτων που έχει δημιουργηθεί στηριζόμενος στις αρχές της περμακουλτούρας (αειφόρου καλλιέργειας), η βιωματική μάθηση συναντά τη Φύση.

Η επιστημονική ομάδα του Περιβολιού, σε συνεργασία με έμπειρους εκπαιδευτικούς και περιβαλλοντολόγους, παρέχει προγράμματα βασισμένα στο αναλυτικό πρόγραμμα των σχολείων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ομάδας από την προσχολική ηλικία μέχρι και το Γυμνάσιο,.

Στόχος είναι οι μαθητές, μέσα από την αλληλεπίδραση με το φυσικό περιβάλλον, να εξηγήσουν τα φαινόμενα του κόσμου που τους περιβάλλει, να ξεκλειδώσουν κάποια από τα μυστικά του, και να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν αρμονικά μαζί με το φυσικό τους χώρο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο Ενημερωτικό Φυλλάδιο.

 

synkinisis  Η ΣυνΚίνησις – Βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα-Παραστάσεις και Πολιτιστικές δράσεις- υλοποιεί μια σειρά βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, παραστάσεων και πολιτιστικών δράσεων για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Μέσης Εκπαίδευσης, είτε στο χώρο του σχολείου σας είτε στο θέατρο της Ημέρας, Γεννηματά 20, πλησίον μετρό Πανόρμου. Η ομάδα  η οποία αποτελείται από μία πλειάδα ειδικοτήτων  με συσσωρευμένη πείρα -εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, παιδαγωγοί, ηθοποιοί,  μουσικοί, χορευτές, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, εξειδικευμένοι καθηγητές, ακαδημαϊκοί και παιδοψυχολόγοι – πρωτοπορεί  και αγγίζει θέματα τα οποία απασχολούν ή θα απασχολήσουν έντονα τη σχολική  και ευρύτερα πολιτιστική κοινότητα. Επενδύει διαρκώς στην συνεργασία όλων αυτών των επιστημόνων, πιστεύοντας ότι μόνο με τη διεπιστημονικότητα μπορεί να σχεδιάσει βιωματικά προγράμματα που σχετίζονται με συγκεκριμένα μαθήματα και συγκεκριμένες θεματικές ενότητες,  δίνοντας παράλληλα έμφαση στην αισθητική απόλαυση και στην τόνωση της συναισθηματικής νοημοσύνης, κάτι που μόνο η μαγεία του θεάτρου μπορεί απλόχερα να προσφέρει.

Τα Βιωματικά  προγράμματα είναι σχεδιασμένα ώστε να συμμετέχουν ενεργά ΟΛΑ τα παιδιά, προσαρμόζονται ανάλογα στην εκάστοτε ηλικιακή ομάδα και πλαισιώνονται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Έχουν διάρκεια 1.30΄ λεπτά περίπου στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό και 2.00΄ περίπου στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο.

Σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς γίνονται δεκτά δωρεάν παιδιά, για τα οποία οι εκπαιδευτικοί ενημερώνουν ότι έχουν οικονομικές δυσκολίες.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στα ακόλουθα αρχεία: Προγράμματα ΝηπιαγωγείουΠρογράμματα ΔημοτικούΠρογράμματα Μέσης Εκπαίδευσης

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα: www.sinkinisis.com 
Χώρος: Στο σχολείο σας ή στο θέατρο της Ημέρας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 215 530 4973, 697 393 3877, 693 664 5757
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις 25-07-19, 14:38
17-08-18, 16:22

Zoomology

 

Img2 2Η ομάδα Zoomology οργανώνει για 3η χρονιά μαθήματα με άξονα την αρχιτεκτονική και τη γεωμετρία για μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού: κάνει "ζουμ" στη φύση, στα παιχνίδια, στα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω μας και στα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα και κατασκευάζει μικρόκοσμους,  μέσα από το τρίπτυχο  Σκέφτομαι - Σχεδιάζω - Κατασκευάζω. Οι δραστηριότητές της διεξάγονται από αρχιτέκτονες ανά τμήμα σχολικής τάξης, εντός του ωρολογίου προγράμματος και στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης. Τα μαθήματα είναι αυτοτελή και έχουν διάρκεια 2 διδακτικών ωρών ενώ για τις κατασκευές διανέμονται στους μαθητές ατομικά κιτ με όλα τα απαραίτητα υλικά.

Μαθήματα για το Δημοτικό

Τα μαθήματα είναι αυτοτελή και αποτελούνται από δύο μέρη: την "παρουσίαση", όπου αναπτύσσεται το θέμα (ομιλία, βίντεο κ.ά.) και γίνεται η αντίστοιχη συζήτηση, και την "κατασκευή", όπου οι μαθητές δημιουργούν, βασιζόμενοι σε ατομικά κιτ. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, υπάρχει η δυνατότητα  να προβληθούν οι μακέτες σε οθόνη σε πραγματικό χρόνο, εκμεταλλευόμενοι θεμελιώδεις ιδιότητες της αρχιτεκτονικής μακέτας, σαν να ήταν "αρχιτεκτονικοί μικρόκοσμοι"! Πριν από το τέλος της δραστηριότητας, όσοι μαθητές επιθυμούν παρουσιάζουν το έργο τους και δέχονται ερωτήσεις από τους συμμαθητές τους, διαδικασία που ενισχύει την ομαδικότητα και αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους.

Μερικά από τα μαθήματα:

 • Μνημεία και Χρόνος
 • Ένα Φράκταλ Τοπίο
 • Σήματα και Σχήματα
 • Ο Παρθενώνας
 • Γίνομαι Αρχιτέκτονας
 • Ο Πύργος της Πίζας
 • Χαρτο-γραφώ!
 • Το Πείραμα του Ντύρερ
 • Ήρωες και Αφηγητές
 • Όψεις και Συμμετρίες
 • Γέφυρες, αρχαίες και νέες
 • Αγια-Σοφιά: Μνημείο τέχνης και τεχνικής
 • Η κάμαρα του Εημς
 • Χώρος και Τοπίο στον Van Gogh
 • Οι περιστεριώνες της Τήνου
 • Το Κάστρο της Νάξου

Μαθήματα για το Νηπιαγωγείο

Τα μαθήματα του Zoomology για το προνήπιο και το νηπιαγωγείο είναι προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες των μικρών μαθητών, ηλικίας 3½ έως 5½ ετών. Με άξονα τις ιστορίες από κλασικά και σύγχρονα βιβλία, δημιουργούνται μικρές κατασκευές παίζοντας με τα υλικά και μαθαίνοντας για την αρχιτεκτονική, για την εξερεύνηση στη φύση, για τις φυσικές μορφές! Παράλληλα, τα παιδιά μαθαίνουν για τη σημασία της γεωμετρίας και τη βάζουν στην υπηρεσία της φαντασίας τους. Με την ολοκλήρωση της δραστηριότητας, τα παιδιά παίρνουν την κατασκευή τους σε κατάλληλη τσάντα για το σπίτι.

Σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, κάποιες από τις δραστηριότητες μπορούν να προσαρμοστούν στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του δασκάλου και της τάξης ή στην τρέχουσα ύλη ώστε να την ενισχύσουν ή να την εμπλουτίσουν, μετά από έγκαιρη συνεννόηση. 

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστη και κρατήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  www.zoomology.gr (facebook: zoomology.gr) ή επικοινωνήσετε  στο 6973405821 και στο info@zoomology.

 

Πατήστε εδώ για το ενημερωτικό φυλλάδιο του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Πατήστε εδώ για το ενημερωτικό φυλλάδιο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 30-08-18, 09:38