Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Θεάματα

 

Αρμόδια για το περιεχόμενο των σελίδων είναι τα αντίστοιχα τμήματα των Διευθύνσεων Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι οι κατωτέρω αναρτήσεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν έγκριση των παρατιθέμενων παραστάσεων δεδομένου ότι δεν έχει ελεγχθεί το περιεχόμενο και η καταλληλότητα του θεάματος, ούτε η ασφάλεια του χώρου στον οποίο παρουσιάζεται. Καλούνται οι Σύλλογοι Διδασκόντων να ενημερώνονται για το περιεχόμενο των παραστάσεων πριν από την παρακολούθησή τους από μαθητές. 

«Σύμφωνα με τον ν.1566/1985, Π.Δ.79/2017 και Υ.Α.33120/ΓΔ4/ΦΕΚ Β΄681/06-03-2017, η απόφαση για την παρακολούθηση θεαμάτων εντός σχολικού ωραρίου από μαθητές λαμβάνεται από τον Διευθυντή του σχολείου και τον Σύλλογο Διδασκόντων.»

Οι θίασοι που επιθυμούν να αναρτηθούν πληροφορίες για τις παραστάσεις τους, μπορούν να ενημερωθούν από εδώ.

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ 2019-2020  

stonesoup

Ημερομηνία κατάθεσης: 04 /10 /2017

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

Stonesoup, a travelling recipe

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Παραδοσιακά Αγγλικά παραμύθια

ΘΙΑΣΟΣ

The Talking Oak Company (Ιωάννης Ασκάρογλου, Βιργινία Κοκκίνου)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Ιωάννης Ασκάρογλου

ΘΕΑΤΡΟ

Παραστάσεις σε σχολεία μόνο

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΝΑΙ (Αττική, αλλά και περιφέρεια κατόπιν συνεννόησης)

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Σε σχολεία (θέατρο σχολείου, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων ή και αίθουσες διδασκαλίας)

Μαρία Βλαχοσταθοπούλου:

+30 698 001 5756

Καθημερινές πρωινά-μεσημέρι-απόγευμα κατόπιν συνεννόησης

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρωτοβάθμια (Δημοτικά σε παιδιά με 2-3 έτη εκμάθησης Αγγλικών)

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

3 - 4 € / άτομο

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

https://www.facebook.com/TheTalkingOakCompany/

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Η παράσταση γίνεται εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά και περιλαμβάνει αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους καθώς και σημεία διάδρασης με τα παιδιά. Η ιστορία είναι βασισμένη στο ξακουστό παραμύθι της πετρόσουπας (Stonesoup), το οποίο έχει εμπλουτιστεί με άλλες, κυρίως παραδοσιακές, αγγλικές ιστορίες. Για κάθε υλικό από τα πέντε που προστίθενται στην πετρόσουπα, ξεκινάει και μία νέα ιστορία. Οι ιστορίες έχουν επιλεχθεί ώστε να προάγουν τα ιδανικά της καλοσύνης, της αξίας του να μοιράζεται κανείς τα αγαθά με τους άλλους καθώς και της μάθησης μέσω της εμπειρίας.

·       “Stonesoup”: Σε ένα χωριό, οι κάτοικοι αρνούνται να προσφέρουν φαγητό σε δύο πεινασμένους ξένους ταξιδιώτες. Αλλά όταν οι ταξιδιώτες αρχίζουν να μαγειρεύουν μια πετρόσουπα, τότε σιγά-σιγά κάθε ένας από τους χωρικούς προσφέρει και ένα συστατικό - λαχανικό. Έτσι, με μια μικρή συνεισφορά από τον καθένα μια μεγάλη πετρόσουπα φτιάχνεται και την μοιράζονται και την ευχαριστιούνται όλοι στο χωριό.

·        “A fairy tale about salt”: Ένας βασιλιάς διώχνει την μικρότερη κόρη του από το βασίλειο όταν του λέει ότι τον αγαπά όπως οι άνθρωποι αγαπούν το αλάτι. Μόνο χρόνια μετά, όταν ο βασιλιάς θα γευτεί πόσο άνοστα είναι τα ξακουστά, αλλά μαγειρεμένα χωρίς αλάτι, φαγητά από την κόρη του, θα καταλάβει το λάθος του και πόσο η κόρη του τον αγαπούσε.

·       “How the hot pepper got sweet”: Σε ένα φτωχό αγρότη έμεινε μόνο μια καυτερή κόκκινη πιπεριά. Λόγω της αγάπης όμως που της είχε δείξει, η πιπεριά του έδωσε σπόρους για γλυκές πιπεριές και έτσι με ένα τέχνασμα μπόρεσε να πάρει την πληρωμή του από το άδικο αφεντικό του.

·       “The oak tree and the courgette”: Η κολοκυθιά ήταν άπληστη για νερό και δεν άφηνε καθόλου στη διψασμένη βελανιδιά. Έτσι, η κολοκυθιά μεγάλωσε πάρα πολύ και ο αγρότης ήταν πολύ χαρούμενος που θα πουλούσε τα τεράστια κολοκύθια στην αγορά. Όμως όταν ήρθε ξηρασία, η κολοκυθιά χωρίς την σκιά της διψασμένης βελανιδιάς θα πέθαινε. Η βελανιδιά συγχώρεσε την κολοκυθιά και την έσωσε δίνοντας λίγο νερό από τις βαθιές της ρίζες.

·       “Onion vs. garlic”: Σε μια μακρινή χώρα, δόθηκε χρυσός ως αντάλλαγμα σε έναν καλοπροαίρετο αγρότη που τους σύστησε ένα καινούργιο λαχανικό, το κρεμμύδι. Τότε ένας πονηρός αγρότης, μαθαίνοντας την ιστορία, σκέφτηκε να κάνει το ίδιο με τον σκόρδο για να πάρει ίσως διαμάντια για πληρωμή. Όμως ως πληρωμή πήρε κρεμμύδια, αφού αυτό ήταν πια το πιο πολύτιμο πράγμα σε εκείνη τη χώρα.

·        “The huge carrot”: Ένα καρότο είναι τόσο τεράστιο που δεν μπορεί κανένας να το βγάλει από τη γη, χρειάζεται βοήθεια από όλους. Μόνο που τελικά διαπιστώνεται ότι το καρότο είναι τόσο μεγάλο που βγαίνει από την άλλη άκρη της γης, όπου το τραβάνε κάποιοι άλλοι. Να το τραβήξουμε λοιπόν πάλι όλοι μαζί για να βγει ή να το αφήσουμε στην άλλη οικογένεια που ίσως το χρειάζεται περισσότερο;

Η παράσταση έχει εμπλουτιστεί με διαδραστικά παιχνίδια, τα οποία γίνονται στα Αγγλικά, ώστε να εξοικειώνονται τα παιδιά με την Αγγλική γλώσσα μέσω του παιχνιδιού.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Ιωάννης Ασκάρογλου, ηθοποιός

Βιργινία Κοκκίνου, αφηγήτρια

Άρτεμις Θεοδωρίδη, γραφικός σχεδιασμός

Χριστίνα Δάλλα, σκηνικά αντικείμενα

Μαρία Βλαχοσταθοπούλου, επικοινωνία

thesNaVroume

Ημερομηνία κατάθεσης: 10/10/2017

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

«ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ MΟΥ;»

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Κοραλία Τσόγκα

ΘΙΑΣΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΑ

ΜΑΙΝΑΣ ΥΑΚΙΝΘΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Μαίρη Ραζή

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο Πρόβα

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αχαρνών και Ηπείρου 39, 10439 Αθήνα

210 8818326-2108818117

καθημερινές για σχολεία κατόπιν συνεννόησης και εντός σχολικού ωραρίου

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ

210 8818326-2108818117

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

5€ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

http://www.prova.gr/party.theatroprova.gr/sxoli.theatroprova.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Τι είναι αυτό που αν το φωναξεις θα γυρίσω το κεφάλι; Τι κι αν ειν’ μόνο δικό μου πιο συχνά το λεν’ οι άλλοι.» Τι είναι;
Το όνομά μου!
Τι συμβαίνει όμως όταν ένα παιδί χάνει το όνομά του; Τι περιπέτειες θα περάσει

για να συλλέξει τα γράμματά του;

Ποιός του το πήρε και γιατί;

Τελικά τι έχει σημασία, πώς μας λένε ή ο χαρακτήρας μας;

Το παιδί θα συναντήσει το Μελτέμι που ανταγωνίζεται τον Ήλιο, ένα βιαστικό

Ρολόι, ένα Ψάρι που ξεχνά, έναν γελαστό Δράκο, δύο τρελούς Επιστήμονες, το Ξωτικό του ουράνιου τόξου, έναν πλανόδιο Τραγουδιστή, μια Λίμνη ερωτευμένη με το Φεγγάρι, έναν ταξιδιάρη Ανεμοστρόβιλο και άλλους πολλούς αλλοπρόσαλλους χαρακτήρες.

Για να μάθετε αν θα το βοηθήσουν ελάτε και εσείς μαζί, σ’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι!
Το έργο αφηγείται την ιστορία ενός συγκεκριμένου ονόματος, κοριτσιού ή αγοριού, και τις περιπέτειες του. Κατόπιν συνεννοήσεως, σαν έκπληξη για τα παιδιά, θα μπορούσαμε να παίξουμε την ιστορία όποιου ονόματος επιθυμείτε! Μπορείτε να επιλέξετε όνομα κατόπιν κλήρωσης στην τάξη ή κάποιου παιδιού που γιορτάζει ή ακόμα το ονόματος της δασκάλας ή του δασκάλου που είναι υπεύθυνοι για τις θεατρικές δραστηριότητες του σχολείου. Αυτό όμως θα είναι το μυστικό μας! Το όνομα του παιδιού δεν αποκαλύπτεται παρά μόνο στο τέλος του έργου!
Τρείς ηθοποιοί χορεύουν, τραγουδούν, παίζουν ζωντανή μουσική με κιθάρα και κρουστά. Οι μικροί θεατές συμμετέχουν και βοηθούν το παιδί να βρει τα γράμματα του ονόματός του. Κάθε γράμμα κρύβει τη δική του ιστορία, το δικό του διδακτικό μήνυμα. Ένα κείμενο γραμμένο με πολύ χιούμορ, αγάπη και κέφι για το όνομα του κάθε παιδιού που δεν το ρώτησαν όταν του το έδωσαν οι γονείς του.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ                                                             

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κοραλία Τσόγκα                

ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ελένη Σούμη                        

ΜΟΥΣΙΚΗ-ΚΙΘΑΡΑ: Υάκινθος Μάινας                       

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σίμων Πάτροκλος

ΠΑΙΖΟΥΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΑ
ΜΑΙΝΑΣ ΥΑΚΙΝΘΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις 18-10-17, 13:52

alikiGeymaton

Ημερομηνία κατάθεσης: 10/10/2017

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΗΣ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΡΑΓΚΟΥ

ΘΙΑΣΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΕΣΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Νεόφυτος Παναγιώτου

ΘΕΑΤΡΟ

ΑΝΕΣΙΣ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

6972119090

Καθημερινά στις 10.00

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΟΧΙ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Α/ΒΑΘΜΙΑ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

7

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

www.theatroanesis.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της αντί-bullying κωμωδίας «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι», το συγγραφικό δίδυμο των Θεόδωρου Κανδηλιώτη & Κατερίνας Τσατσαράγκου επιστρέφει στην Παιδική Σκηνή του θεάτρου Άνεσις.

Στον κόσμο της μαγειρικής τέχνης και της υψηλής γαστριμαργίας, υπάρχει μόνο ένα βραβείο, που σε καταξιώνει μια και για πάντα στα μάτια της κουζίνας! Οι σπουδαιότεροι σεφ στον κόσμο διαγωνίζονται μέχρι τελικής πτώσης, με έπαθλο τον υπερπολύτιμο Χρυσό Τρίφτη, καταθέτοντας στα πιάτα τις πιο πρωτότυπες δημιουργίες τους, συνδυάζοντας τα πιο απίθανα υλικά και προκαλώντας τους γευστικούς κάλυκες της κριτικής επιτροπής!

\Ποιος θα είναι ο νικητής; Ποιος θα επικρατήσει ανάμεσα σε κολοσσούς της εστίασης όπως ο μετρ της απόλαυσης Τοτόστ Προφιτερόλ, ο σεφ-επιτομή της υγιεινής διατροφής Πράσεν Βιταμίνεν και η γκουρού των gourmet σπεσιαλιτέ Νιόκη Παρμεζάνα;

Ή μήπως έχει ελπίδες η παρορμητική πλην αμφιβόλου ταλέντου, ικανοτήτων και ευφυΐας, νεαρή Αλίκη; Μπορεί η ατσάλινη θέληση, η αγάπη για τη μαγειρική κι η προσήλωση στο στόχο, να νικήσουν την πολύτιμη εμπειρία, τη απαράμιλλη γευσιγνωσία και το στοιχειώδες IQ;

Μπορεί η κριτική επιτροπή να γνωμοδοτήσει απερίσπαστη ή ένα τόσο σημαντικό βραβείο όπως ο Χρυσός Τρίφτης δικαιούται να έχει και προσωπική άποψη για το που θα καταλήξει;

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της αντί-bullying κωμωδίας «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι», το συγγραφικό δίδυμο των Θεόδωρου Κανδηλιώτη & Κατερίνας Τσατσαράγκου επιστρέφει στην Παιδική Σκηνή του θεάτρου Άνεσις με μια οικογενειακή κωμωδία-σάτιρα της σύγχρονης τηλεγαστριμαργίας, με επίκεντρο τη σωστή και υγιεινή διατροφή και παρελκόμενα τα ευτράπελα που προκύπτουν σε μια κουζίνα, μέσω της ανάγκης ικανών και λιγότερο ικανών σεφ, να πρωτοτυπήσουν, να εντυπωσιάσουν, να επικρατήσουν…

Διάρκεια: 90’ με διάλειμμα
Κάθε Κυριακή στις 12:00

Ειδικές τιμές και παραστάσεις για σχολεία: Δευτέρα-Παρασκευή
Οργάνωση παραστάσεων για σχολεία: Νεόφυτος Παναγιώτου

Τηλ: 6972 119090

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Σκηνοθεσία: Ολυμπία Σκορδίλη
Σκηνικά-Κοστούμια: Εριώλη Κατσιώτη
Μουσική: Γιώργος Αναστασόπουλος
Χορογραφίες: Βαγγέλης Πιτσιλός
Παραγωγή:
Ma.Ka.Co Theatre

Παίζουν: Αγγελική Λάμπρη, Ολυμπία Σκορδίλη, Θεόδωρος Κανδηλιώτης, Νεφέλη Παπαδερού, Βαγγέλης Πιτσιλός

Με αλφαβητική σειρά μας έχουν χαρίσει τις φωνές τους οι: Αργύρης Αγγέλου, Σοφία Βογιατζάκη, Κάτια Δανδουλάκη, Σύλβια Δελικούρα, Τζόυς Ευείδη, Αντώνης Καφετζόπουλος.

romeo juliet

Ημερομηνία κατάθεσης: 6-10-2017

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ (ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ)

ΘΙΑΣΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΟΓΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

6944-665757

6936-523870

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Α/ΘΜΙΑ & Β/ΘΜΙΑ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ     6944-665757 & 6936-523870

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του μεγάλου συγγραφέα Ουίλιαμ Σαίξπηρ, διασκευή για παιδιά του Γιάννη Καλατζόπουλου, προσφέρει στα παιδιά το μεγάλο ηθικό δίδαγμα για την αγάπη.
Στο έργο οι ηθοποιοί μεταμορφώνονται σε γάτες και σκύλες, αντί για ανθρώπους.
Ρωμαίος είναι ένας σκύλος που ερωτεύεται την Ιουλιέτα, μια γατούλα αγκύρας. Οι αντιδράσεις και το σκάνδαλο που ξεσπάει είναι αρκετά μεγάλο. Φυσικά ο δικός μας Ρωμαίος και η δική μας Ιουλιέτα είναι ζώα, αλλά συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι. Αγαπούν, χαίρονται, απογοητεύονται και ξαναπροσπαθούν γιατί είναι νέοι ζωντανοί και σκεπτόμενοι.
Το έργο καταφέρνει να πείσει ότι η αγάπη μπορεί να κάνει δύο εχθρούς φίλους και να ζήσουν ευτυχισμένα και ειρηνικά.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Η παράσταση πλαισιώνεται από 6 έμπειρους επαγγελματίες ηθοποιούς.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Χριστίνα Στόγια, Ηθοποιός-Σκηνοθέτης – πρώην Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σκηνικά – Κουστούμια – Μάσκες: Ελένη Γεραλή

Μουσική – Σύνθεση: Κασσιανή Αμυγδαλίτση

Χορογραφίες: Κατερίνα Βαλατσού

Τελευταία τροποποίηση στις 17-10-17, 13:43

thrakikoTheatroSkion

Ημερομηνία κατάθεσης: 12 Οκτωβρίου 2017

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

«Ο Καραγκιόζης  στο κυνήγι της χαμένης αρμονίας»
«Ο Τρομάρας του Γεωργίου Βιζυηνού»
«Ο Καραγκιόζης  βοηθός απελευθερωτή»

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Γιάννης Βουλτσίδης
Διασκευή του έργου του Γεωργίου Βιζυηνού»από Γιάννης Βουλτσίδης
Γιάννης Βουλτσίδης

ΘΙΑΣΟΣ

ΘΡΑΚΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Γιάννης Βουλτσίδης

ΘΕΑΤΡΟ

ΘΡΑΚΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τθ. 2 Ξυλαγανή

Τκ 69400

Ν.Ροδόπης

6932594979

Ημέρες και ώρες  λειτουργίας σχολείων

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ναι

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

ΧΩΡΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

6932594979

Ημέρες και ώρες λειτουργίας σχολείων

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρωτοβάθμια

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

3-5 ΕΥΡΏ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

www.mikrosdiakosmos.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

 «Ο Καραγκιόζης στο κυνήγι της χαμένης αρμονίας»

Το  έργο διαπραγματεύεται το θέμα της χαμένης ισορροπίας μέσα στον σύγχρονο κόσμο, κι αναλαμβάνει ο Καραγκιόζης την περιπέτεια, να βρει, που και σε τι είναι κρυμμένα  σήμερα τα κλειδιά της αρμονίας.

    Με ζωντανή μουσική(σαντούρι –τζουράς –τραγούδι).  

   «Ο Τρομάρας» Η ιστορία αν έχει  σαν βάση της ένα παλληκάρι που μαθαίνει μέσα από το «πάθημά» να ξεπερνάει τα όποια προβλήματα, που παρουσιάζονται εντός και εκτός του. Βασικά είναι μια μυητική ιστορία, περάσματος από την παιδική ηλικία στην εφηβεία, που ο Βιζυηνός και σαν μέγας παιδαγωγός που ήτανε, ήξερε να δημιουργεί φανταστικά.                                                                                                                        

Το  έργο παίζεται με στοιχεία αφήγησης –θεάτρου σκιών και με ζωντανή μουσική επι σκηνής (σαντούρι –τζουράς –τραγούδι) που εμψυχώνει ακόμα  περισσότερο τη κατάσταση.

Σημείωση: Το  συγκεκριμένα έργο εκδόθηκε και κυκλοφορεί σε βιβλίο, από τον Μικρό Διάκοσμο.

«Ο Καραγκιόζης  βοηθός απελευθερωτή» Η τέχνη , έχει τον μοναδικό τρόπο να συνδυάζει με ευχάριστο και διδακτικό τρόπο την μεγαλοϊστορία με την μικροϊστορία και να κερδίσουν και η μια και η άλλη από την ζεύξη τους

Μετά απ’ αυτήν την εισαγωγή ερχόμαστε στο θέμα του έργου μας «Ο Καραγκιόζης βοηθός απελευθερωτή» όπου δίπλα στους μεγάλους ήρωες τοποθετούμε και τους μικρούς που πολλές φορές αποδεικνύονται σημαντικότεροι των σημαντικών Οι λεπτομέρειες, μέσα από τις μικρολεπτομέρειες  που αποκρύπτει συνήθως η μεγάλη ιστορία, ή γιατί βιάζεται, ή γιατί δεν της συμφέρει αλατοπιπερόνουνε και ζωντανεύουνε και τα ιστορικά γεγονότα.

Είναι η συνταγή της καλής μυθοπλασίας από τον  Όμηρο μέχρι τον Θερβάντες.

Στον  «Καραγκιόζη βοηθό απελευθερωτή» διαπραγματευόμαστε, τους αγώνες των Θρακιωτών να αποτινάξουν την Βουλγαρική κατοχή, χωρίς υπερεθνικισμούς και  κορώνες αλλά αναγνωρίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα  υποστήριξης της συλλογικής μνήμης.

Με ζωντανή μουσική(σαντούρι –τζουράς –τραγούδι). 

                                                                                                                                                                                          

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Γιάννης Βουλτσίδης

Γεωργία Γιαννοπούλου

milia

Ημερομηνία κατάθεσης: 19/9/2016

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

«Η ΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Κοραλία Τσόγκα

ΘΙΑΣΟΣ

Έφη Καραγιάννη, Εύα Χριστοδούλου, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Υάκινθος Μάϊνας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Μαίρη Ραζή

ΘΕΑΤΡΟ

 Θέατρο Πρόβα

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αχαρνών και Ηπείρου 39, 10439 Αθήνα

210 8818326-210 8818117

καθημερινές για σχολεία κατόπιν συνεννόησης και εντός σχολικού ωραρίου

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

 ΝΑΙ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ

210 8818326-210 8818117

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

5€ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 http://www.prova.gr/party.theatroprova.gr/sxoli.theatroprova.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Κάποτε υπήρχε μια μηλιά… Και αγάπησε ένα μικρό αγόρι. Το αγόρι έρχονταν κάθε μέρα, μάζευε τα φύλλα της, τα έφτιαχνε στεφάνι κι έπαιζε το βασιλιά του δάσους. Σκαρφάλωνε στον κορμό της, κουνιόνταν στα κλαδιά της κι έτρωγε τα μήλα της. Διαβάζει παραμύθια στον ίσκιο της. Έπαιζαν κρυφτό. Και ήταν κι οι δυο τους ευτυχισμένοι. Εμπνευσμένο από τη διάσημη ιστορία του Σελ Σιλβερσταϊν «Το Δέντρο που έδινε» είναι το έργο ύμνος στην ανιδιοτελή αγάπη. Η ιστορία διδάσκεται στις τάξεις του δημοτικού στην Αμερική και ανεβαίνει με τη μορφή Θεατρικού έργου για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η αγάπη ενός αγοριού και μιας μηλιάς που έχει μιλιά ζωντανεύει πάνω στη σκηνή, μπολιασμένη με ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια. Τέσσερις ηθοποιοί αφηγούνται, τραγουδούν, χορεύουν, παίζουν ζωντανή μουσική με κιθάρα και κρουστά και παρασύρουν στην ιστορία μικρούς αλλά και μεγάλους. Ένα τρυφερό διασκεδαστικό και διδακτικό παραμύθι με πολλά μηνύματα για την παιδικότητα και την ενηλικίωση, για τη δοτικότητα και την απληστία, για τα όνειρα και την απογοήτευση. Η Μηλιά κρατάει το μυστικό της αληθινής φιλίας που δεν είναι άλλο από την ανιδιοτελή αγάπη.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΔΙΑΣΚΕΥΗ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κοραλία Τσόγκα
ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Χάρης Σεπεντζής
ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: Σίμων Πάτροκλος
ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Όλγα Σολδάτου

 

ΠΑΙΖΟΥΝ
ΜΗΛΙΑ: Έφη Καραγιάννη
ΠΑΡΑΜΥΘΟΥ: Εύα Χριστουδούλου
ΑΓΟΡΙ: Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος
ΜΟΥΣΙΚΟΣ: Υάκινθος Μάϊνας
Παραδοσιακά τραγούδια με συνοδεία κιθάρας και κρουστών από τον Υάκινθο Μάϊνα

Τελευταία τροποποίηση στις 6-10-17, 15:28

math magoi

Ημερομηνία κατάθεσης: 01/10/2017

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

«ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ»

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Αντώνης Ζιώγας

ΘΙΑΣΟΣ

Κούστα Μαρία, Μερκουριάδου Ιωάννα, Κωνσταντίνου Άννα

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Μαίρη Ραζή

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο Πρόβα

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αχαρνών και Ηπείρου 39, 10439 Αθήνα

210 8818326-2108818117

καθημερινές για σχολεία κατόπιν συνεννόησης και εντός σχολικού ωραρίου

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ

210 8818326-2108818117

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

5€ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

http://www.prova.gr/party.theatroprova.gr/sxoli.theatroprova.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Στις μέρες μας, ο μύθος του "Μαθητευόμενου Μάγου", είναι γνωστός από το ομώνυμο ποίημα του Γκαίτε, το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για το παρόν διαδραστικό έργο που παρουσιάζουμε.
Ένα πρωινό, η Μεγάλη Μάγισσα φεύγει από το σπίτι της για να παρευρεθεί στο συνέδριο των Μάγων. Αφήνει τις μαθήτριες της ολομόναχες. Τις ζητάει όμως να είναι φρόνιμες και να μην αγγίξουν το «Βιβλίο με τα Ξόρκια». Όμως οι μικρές Μαθητευόμενες Μάγισσες δεν είναι καλές μαθήτριες, αντιθέτως είναι άτακτες και αδιάβαστες. Τις τρώει η περίεργα, παραβιάζουν τις εντολές της Μάγισσας και παίρνουν το «Βιβλίο με τα Ξόρκια» για να εφαρμόσουν τις οδηγίες του. Το πληρώνουν όμως ακριβά κι έτσι θα πάρουν ένα κάλο μάθημα από τα παθήματα τους, γιατί δεν καταφέρνουν να εκτελέσουν σωστά τα ξόρκια, αφού δίνουν πνοή σε αντικείμενα τα οποία μετέπειτα, δεν μπορούν να ελέγξουν. Οι περιπέτειες τους είναι για γέλια και για κλάματα. Διαβάζουν λάθος τα ξόρκια, άλλα θέλουν να κάνουν και άλλα γίνονται.... Όταν ακούνε τη Μάγισσα να έρχεται με τη μαγική της σκούπα η αγωνία τους κορυφώνεται γιατί θα πρέπει να προλάβουν να επιβάλουν την τάξη, να διορθώσουν τα λάθη τους και να μαζέψουν το σπίτι που είναι άνω κάτω. Θα προλάβουν άραγε; Η μόνη τους λύση είναι η αναγκαία συμμετοχή του κοινού που πρέπει να τους βοηθήσει για να μην τιμωρηθούν από τη δασκάλα τους για τις αταξίες τους.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αντώνης Ζιώγας
ΜΟΥΣΙΚΗ: Νίκη Γρανά
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σίμων Πάτροκλος
ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Χάρης Σεπεντζής
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ειρήνη Κλάδη, Γιώργος Μπαλιούσης,
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΓΙΚΩΝ: COSTAS FUNTASTICO

ΗΘΟΠΟΙΟΙ
ΚΟΥΣΤΑ ΜΑΡΙΑ
ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΝΑ

Τελευταία τροποποίηση στις 6-10-17, 15:17

OiFylakesThsFyshs2

Ημερομηνία κατάθεσης: 23/9/2017

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

 Οι Φύλακες της Φύσης 2

«Ο Αγώνας της οδικής ασφάλειας και της οικο- λογικής μετακίνησης»

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΔΡ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΚΗΣ

ΘΙΑΣΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΕΝ ΟΔΩ»

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΔΡ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΚΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ

ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΗ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

6909842364, 6972010441, 2108656501

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ & ΠΟΛΥΧΩΡΟΥΣ- ΠΡΩΙΝΕΣ Ή ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ

6909842364, 6972010441, 2108656501

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ & ΠΟΛΥΧΩΡΟΥΣ- ΠΡΩΙΝΕΣ Ή ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ)

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ)

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

https://www.facebook.com/enodotheater/

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

«Οι Φύλακες της Φύσης» θα ξεκινήσουν μαζί με τα μικρά ζωάκια από το σχολείο του Λευκού Βουνού ένα διδακτικό ταξίδι στην Κοιλάδα Όμορφης Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ). Μαζί με την Δασκάλα τους την κ. Βάγια την Κουκουβάγια, θα επιβιβαστούν στο παράξενο σχολικό λεωφορείο που σέρνει το Σκυριανό Πόνι που το λένε Αντώνη και θα παρατηρήσουν την οδική συμπεριφορά πεζών και επιβατών στην πόλη. Ο τροχονόμος, ο Άκης Περιστεράκης, μαζί με τον ποδηλάτη οικο-αστυνόμο, Βαγγέλα το Σαρδέλα, θα είναι συνοδηγοί τους σε αυτή τη διασκεδαστική εκδρομή.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Συγγραφέας, Σκηνοθέτης: Δρ. Αντώνης Γάκης

Ηθοποιοί: Παναγιώτης Βάγιας

                  Παλαιολόγος Παπαδόπουλος

                  Μαριάννα Βλάχου

                  Αντώνης Γάκης

Θεατρολόγος: Αναστασία Φιριππή

 

AutosOKosmosOMikros

Ημερομηνία κατάθεσης: 25/9/2017

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

Αυτός ο Κόσμος ο Μικρός

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Γιώργος Αθανασάκης

ΘΙΑΣΟΣ

Τεχνόπολις

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Γιώργος Αθανασάκης

ΘΕΑΤΡΟ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

Ναι

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Στο χώρο του σχολείου

6944 214 049 – 6974 318 174

Δευτέρα – Παρασκευή

8:30 - 13:30

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

3 - 5

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Τρεις γνωστές βιβλικές ιστορίες ξαναζωντανεύουν, και μας μεταφέρουν ένα μήνυμα σεβασμού για την φύση, για την ζωή  και για τον πλανήτη μας.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Γιώργος Αθανασάκης

Θεοδώρα Θεοδωρίδη

OMikrosPrigipas

Ημερομηνία κατάθεσης: 25/9/2017

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

Ο Μικρός Πρίγκιπας

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Διασκευή του Θιάσου Τεχνόπολις , εμπνευσμένη από το

ομώνυμο παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

ΘΙΑΣΟΣ

Τεχνόπολις

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Γιώργος Αθανασάκης

ΘΕΑΤΡΟ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

                           

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ναι/όχι)

Ναι

ΤΟΠΟΣ - ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Στο χώρο του σχολείου

6944 214 049 – 6974 318 174

Δευτέρα – Παρασκευή

8:30 - 13:30

ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

3 - 5

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Μια ιστορία για την αληθινή φιλία και την πραγματική αγάπη

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Γιώργος Αθανασάκης

Θεοδώρα Θεοδωρίδη