Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

27-11-15, 15:37

Διαγωνισμός δημιουργίας ερασιτεχνικού βίντεο με θέμα «Ας τελειώνουμε με τον HIV/AIDS»

Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει της 1ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, η Ελληνική Ραδιοφωνία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή» οργανώνουν διαγωνισμό δημιουργίας ερασιτεχνικών video με θέμα
«Ας τελειώνουμε με τον HIV/AIDS».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές και στις μαθήτριες των Λυκείων της χώρας και το κεντρικό μήνυμα για συμμετοχή σε αυτόν είναι:
«Μόνος, με την οικογένεια, τους φίλους, τις φίλες ή την τάξη σου, με το κινητό ή την κάμερά σου, μοιράσου μαζί μας το μήνυμά σου για την προφύλαξη, την πρόληψη, την τακτική εξέταση και την καταπολέμηση του στίγματος.
Όνειρό μας, να τελειώνουμε με το HIV/AIDS!»

Ο διαγωνισμός καθώς και οι όροι διεξαγωγής του θα γίνονται γνωστοί στο κοινό μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr.

Τα βίντεο με τα οποία θα συμμετάσχουν τα σχολεία στον διαγωνισμό θα αποστέλλονται από τις 23 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση video_at_positivevoice.gr (αντικαταστήστε το _at_ με @)

Οι πιο δημιουργικές και ευφάνταστες ιδέες, τα πιο αισιόδοξα μηνύματα, θα βραβευθούν. Συγκεκριμένα ο πρώτος νικητής ή η πρώτη νικήτρια θα κερδίσει ένα tablet αξίας 300 ευρώ και οι δύο επόμενοι/ες νικητές/τριες από ένα κινητό τηλέφωνο (smart phone). Για την ανάδειξη των νικητών/τριών θα δημιουργηθεί μια επιτροπή, η οποία θα αξιολογήσει τα βίντεο βάσει της πρωτοτυπίας τους και των μηνυμάτων που επικοινωνούν.

Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στον εν λόγω διαγωνισμό είναι προαιρετική και η δημιουργία των video θα γίνει εκτός των ωρών λειτουργίας του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Συλλόγου «Θετική Φωνή»: 210 8627572 και της ΕΡΤ: 210 6075985 και 210 6066101.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο.

Διαβάστηκε 2191 φορές Τελευταία τροποποίηση στις 27-11-15, 15:42