Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

15-11-19, 11:10

Πολιτιστικό Πρόγραμμα & Μαθητικός Διαγωνισμός «Κουκλοπαίζουμε»

kouklopaizoume19

To Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» με την Χρηματοδότηση και Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε συνεργασία με τις Πρωτοβάθμιες Διευθύνσεις, προσκαλεί δασκάλους και νηπιαγωγούς στο πολιτιστικό πρόγραμμα και μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Κουκλοπαίζουμε» Δάσκαλος και Θεατρική Κούκλα στην Τάξη.
Μέσω της ιστοσελίδας μας: www.prasinaloga.gr/koyklopaizoyme/ δάσκαλοι και νηπιαγωγοί από όλη την Ελλάδα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να εφαρμόσουν μέσω του δωρεάν ψηφιακού μας υλικού σε τέσσερα απλά και δημιουργικά βήματα την δική τους κούκλα και να την εμψυχώσουν σε συνεργασία με τους μαθητές ως δωρεάν πανελλαδική εκπαίδευση!

Ο διαγωνισμός μας διεξάγεται για το χρονικό διάστημα Οκτώβριος 2019 – Ιανουάριος 2020 και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που ασχολούνται με παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού αλλά και του Νηπιαγωγείου.

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν τη νέα εκπαιδευτική μέθοδο και διαγωνισμό έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια νέα και χρήσιμη επιμορφωτική προσέγγιση για την διδακτέα ύλη.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.
(εδώ: www.prasinaloga.gr/koyklopaizoyme/ )

 
Διαβάστηκε 951 φορές