Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

9-09-19, 11:00

Βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Φανταστικοί Δεινόσαυροι»

fantastkoiDeinosayroi19

Βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά του Νηπιαγωγείου έως Α’ Δημοτικού.
Από πού άραγε ξέρουμε τόσα πολλά για τους δεινόσαυρους αφού έζησαν πριν απ’ τους ανθρώπους; Ήταν αλήθεια τόσο τεράστιοι και δυνατοί;
Ξεκινώντας από μία προβολή, ένα ίχνος δεινοσαύρου και μέσα από θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν για τα πιο αντιπροσωπευτικά προϊστορικά ζώα που έζησαν πριν πολλά χρόνια και γνωρίζουν πόσο ξεχωριστά και ιδιαίτερα ήταν. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την επιστήμη της παλαιοντολογίας και παίρνουν μέρος σε μία προσομοίωση ανασκαφής εξερευνώντας τρόπους συλλογής πληροφοριών. Στο τέλος του προγράμματος τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν το δικό τους «Πάρκο Δεινοσαύρων» από πηλό!
Η δραστηριότητα διαρκεί περίπου 1 ώρα και τριάντα λεπτά και διεξάγεται καθημερινά στον χώρο σας καθώς και στον Πολυχώρο Λυκαβηττού.
Για πληροφορίες και κρατήσεις: 2299042100, 2103647200
Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.politistikoparko.com