6-08-19, 09:29

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα « Όταν αρχίζει το τραγούδι»

otanArxizeiToTragoudi19

Πρᾶξις de poetica, Όταν αρχίζει το τραγούδι

Με εφαλτήριο τη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους « Όταν αρχίζει το τραγούδι», δημιουργήθηκε το ομότιτλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των τεχνών και της βιωματικής μάθησης για τη διαφορετικότητα, το ταλέντο, την αναπηρία, τη μουσική, τη μεταμόρφωση.

Η ταινία: Μία νεαρή τυφλή κοπέλα με αυτισμό και νοητική στέρηση προσπαθεί να βρει εσωτερική γαλήνη μέσα στο θεραπευτικό κόσμο της μουσικής. Με οδηγό το ταλέντο της μας καλεί να μοιραστούμε το δικό της τραγούδι πάνω στην σκηνή.  

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από την ομάδα καλλιτεχνών, παιδαγωγών και ψυχολόγων του κέντρου τέχνης Πρᾶξις de poetica. Περιλαμβάνει την προβολή της ταινίας σε σκηνοθεσία Γιάννη Πόθου, η οποία ακολουθείται από μία σειρά βιωματικών ασκήσεων ευαισθητοποίσης των παιδιών, οι οποίες προσαρμόζονται σε όλες τις ηλικίες με τις κατάλληλες διαφοροποιήσεις.

Απευθύνεται σε ομάδες προσχολικής & σχολικής ηλικίας και πραγματοποιείται στο δικό μας ή δικό σας χώρο εκπαίδευσης.

Πληροφορίες: Πρᾶξις de poetica, Κέντρο τέχνης & σωματικής έκφρασης

Στρατονίκης 11, Υμηττός, τηλ :210-7626066, 6972875181, 6944376363

www.praxisdepoetica.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.