29-07-19, 15:06

Εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Εκπαιδευτικές Περιηγήσεις» από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών για το σχολικό έτος 2019 - 2020

eie19

Tο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών προγραμματίζει να υλοποίησει την εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Εκπαιδευτικές Περιηγήσεις» για τρίτη χρονιά κατά το σχολικό έτος 2019-2020 στους χώρους του, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη ερευνητική και εκπαιδευτική εμπειρία των Ινστιτούτων και λοιπών δομών του.
Η εν λόγω δράση απευθύνεται κυρίως σε μαθητές/-τριες Λυκείου, οι οποίοι/-ες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το ΕΙΕ και να έρθουν σε επαφή με τους ερευνητές, τα εργαστήρια και την ερευνητική δραστηριότητα που πραγματοποιείται σε αυτά. Οι επισκέψεις οργανώνονται με στόχο τη διερευνητική μάθηση των μαθητών/-τριών στους χώρους που καλλιεργείται η έρευνα, τη γνωριμία με το επάγγελμα και το χώρο εργασίας του ερευνητή, τα εργαλεία της έρευνάς του και την παρακολούθηση πειραμάτων εν εξελίξει.
Αρμόδια από πλευράς ΕΙΕ για την παροχή περαιτέρω διευκρινίσεων είναι η κα Μαίρη Κοντογιάννη:
(210-7273516, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Για αναλυτικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της δράσης και τους παιδαγωγικούς στόχους, δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.