Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

23-01-19, 13:47

Ίδρυμα Ευγενίδου – Εργαστήριο Τεχνολογίας Utech Lab

UTechLab19

Το UTech Lab, το εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης του Ιδρύματος Ευγενίδου, είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη τεχνολογία και απευθύνεται στο νεανικό κοινό και σε σχολικές ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου. Είναι εξοπλισμένο με υπολογιστές τελευταίας γενιάς, iPad, κιτ ρομποτικής, ηλεκτρονικά εξαρτήματα, 3D printer, στούντιο ήχου/εικόνας, green screen, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, διάφορα είδη λογισμικού κ.λπ..

Οι μαθητές/μαθήτριες μίας τάξης μπορούν να επισκεφθούν το UTech Lab και να συμμετάσχουν στα εργαστήρια που προσφέρει. Όλα τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Σύντομη περιγραφή των προτεινόμενων δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Utech Lab θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο (σελίδες 26-29).

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η προκράτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα επισκέψεων και τη διαδικασία κρατήσεων, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Κρατήσεων στο τηλέφωνο: 210 9469641 ή να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος Ευγενίδου: www.eef.edu.gr.

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ, Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο (είσοδος από οδό Πεντέλης 11). Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 9469641, e-mail: info_at_eef.edu.gr (αντικαταστήστε το _at_ με @)